Yandex Metrica

Cimbom'da İcardi üzüntüsü: Dünyaca ünlü yıldız Arabistan yolcusu

Cimbom'da İcardi üzüntüsü: Dünyaca ünlü yıldız Arabistan yolcusu

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da beklenmedik olaylar yaşanıyor. Takımın golcü oyuncusu Mauro İcardi'ye birçok kulüpten teklif gelirken bu kulüplerin arasına Arabistan Ligi ekibi Al Hilal'de dahil oldu.

Spor

30.03.2024, 22:36

Süper Lig'de lider Galatasaray'da moreller bozuk. Takımın dünya yıldızı golcü oyuncusu ve taraftarın sevgilisi Mauro İcardi için Arabistan Ligi ekiplerinden  Al Hilal, golcü oyuncuyu radarına aldı. Oyuncuya İtalya devi Milan ve Roma'da talip olduğu biliniyor.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

MESSİ TEKLİFİ REDDETTİ

En yakın rakibi AL Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesiyle taraftarını mutlu etmek isteyen AL Hılal, Lionel Messi'ye teklif sundu. Messi ise bu teklife olumlu cevap vermedi.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

GOLCÜ ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Al Hilal'in transfer listesindeki ismin Icardi olduğu, girişimlerin başladığı ve masaya oturulacağı iddia edili. Lider Galatasaray ile bu sezon 15 maçta 9 gol 6 asistlik performans ortaya koyan  golcü oyuncu, Cimbom ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek  Bonservisi 'de PSG'de olan Icardi yıllık 7.5 milyon euro civarında bir gelir elde ediyor. 750 bin euro tutarı Aslan'dan alan Icardi, geri kalan parayı ise PSG'den alıyor. Icardi'nin temsilciliğini Wanda Nara üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading