Yandex Metrica
SON DAKİKA
Christian Atsu ve Taner Savut'un yaşadığı dairelere ulaşıldı!

Christian Atsu ve Taner Savut'un yaşadığı dairelere ulaşıldı!

Hatayspor'un yıldız futbolcusu Christian Atsu ve Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut için arama kurtarma çalışmalarına devam edilirken iki ismin de dairesine ulaşıldı ancak kendilerine henüz ulaşılamadı.

Spor

23.01.2024, 22:19

Hatay’da depremin ardından yıkılan Rönesans Rezidans’ın enkazı altında kaldığı belirtilen ve hala haber alınamayan Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut'un durumu; Türkiye’nin yanı sıra, doğduğu ülke Gana ve futbol kariyerini sürdürdüğü Portekiz, İngiltere, İspanya, Hollanda ve Suudi Arabistan’da da merak ediliyor.

Deprem felaketinde 11.güne girerken, enkazdan mucize haberler bekleniyor. Hatayspor’dan birçok kişinin içerisinde bulunduğu Rönesans Rezidans’ta arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Önceki gece ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un dairelerine kadar ulaşılabildi.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor: 29 maçta 30 gol... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLİYOR

Christian Atsu ve Taner Savut'tan henüz haber alınabilmiş değil. Deprem anında binadan çıkmaya çalışırken enkazın farklı bir noktasında kalma ihtimali üzerinde durulan iki isim için de çalışmalar devam ediyor.

Hatayspor'dan iki ismin aile ve yakınları arama kurtarma ekiplerinden gelecek müjdeli haberi enkazın çevresinde beklerken her geçen saat umutlarında azalmasına neden oluyor. Atsu’nun menajeri Nana Sechere yaptığı yardım çağrısında kulübün çalışmaları hızlandırması gerektiğine dikkat çekmişti.

Ganalı futbolcunun yakın arkadaşları ve aile üyeleri de Hatay’a geldi. Enkaz çalışmalarını yakından takip eden Atsu ailesi, gelecek olumlu bir haberi bekliyor.

Almanya Milli Takımı'nda dikkat çeken detay: Toni Kroos ve Deniz... Haberi Görüntüle

MİCHAEL ESSIEN ANDRE AYEW'DEN DUYGUSAL SÖZLER

Sky Sports'a verdiği röportajda Andre Ayew, Atsu'nun durumuyla ilgili duygularını aktarırken: "Çok üzgünüm, çok moralim bozuk. Bizim bu durum hakkında ne hissettiğimizi tarif edecek kelimeler yok. Şahsen, yakın olduğum biri olduğu için benim için çok zor." ifadelerini kullandı.

Chelsea'de beraber top koşturduğu eski futbolcu Michael Essien ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Arkadaşım Christian Atsu'nun hayatta olduğunu umuyor ve dua ediyorum. Kalbim, başta bu trajedinin kurbanlarının aileleri olmak üzere tüm Türkiye ve Suriye halklarıyla birlikte" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading