Yandex Metrica

Ceyhun Kazancı'dan olay itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi

Ceyhun Kazancı'dan olay itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi

Son dakika haberleri... Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında olay itiraflarda bulundu. Kazancı, Feghouli'nin kendilerini aradığını belirterek Samet Akaydin'e nereye transfer olacağını açıkladı.

Spor

05.03.2024, 16:26

2022 Dünya Kupası için verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ediyor.

Transfer döneminde dair açıklamalarda bulunan Kazancı, Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli'nin kendilerini aradığını itiraf etti.

Fatih Karagümrük'e imza atan Cezayirli oyuncu hakkında konuşan Ceyhun Kazancı, "Feghouli bizzat kendisi arayıp gelmek istediğini iletti. Kaliteli bir futbolcu ama bizim o bölgemiz dolu” ifadelerini kullandı.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

SAMET AKAYDİN FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

Adana Demirspor'da oynayan Samet Akaydin için yöneltilen soruya cevap veren  Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Samet için direkt temasımız olmadı. Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu duydum sadece” dedi.

Hücum hattına transfer yapılacak mı? sorusuna da cevap veren Kazancı, "Şenol hocamız hücum hattını yeterli görüyor. Şu ana kadar bir talepte bulunmadı. Savunma için bazı düşüncelerimiz var. Artur Masuaku, iyi bir oyuncu ancak sakatlığının etkisi sebebiyle o bölgeye güçlü, fizikli bir alternatif olabilir” görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading