Cenk Tosun'dan Arda Güler'e sitem! "Yemin et Arda"

Dün akşam oynanan ve kamuoyunda sıkça tartışılan Fenerbahçe'nin ilk kazandığı penaltı için Cenk Tosun, Arda Güler ile maç içindeki tartışmasını anlattı.
Mücadele sonrası kameraların karşısına geçen maçın kilit ismi Cenk Tosun, Fenerbahçe forması giyen 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler'den övgüyle bahsederken ona inandığının da altını çizdi.
"OĞLUM NASIL VURUYOR"
Gazetecilere Arda Güler ile maç içindeki sohbetini anlatan Cenk Tosun, genç futbolcuya inandığını da belirtti. Tosun, "Arda gördüğüm en yetenekli futbolcu” Karşılaşmadaki penaltı pozisyonlarını değerlendiren Cenk Tosun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İlk penaltı pozisyonunda ben Arda'ya gittim. Benim gördüğüm kadarıyla penaltı değildi. Evet bir temas var ama Arda temastan önce kendini bırakıyor gibi gördüm ben. Arda'nın bu bilinçli yaptığını kesinlikle düşünmüyorum. Arda gerçekten tertemiz bir çocuk. Benim hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolcu diyebilirim. Milli takımda da idmanlarda izlediğim kadarıyla. İkinci penaltıya zaten itiraz etmeye gerek yok. Yüzde yüz doğru karar. Arda 'Ağabey ayağıma vuruyor' dedi. Ben de tam tersini gördüm. 'Oğlum nasıl vuruyor' dedim. O da öyle deyince ben artık bir şey demedim. Ona inandım. Devrede pozisyonu izleyince arada kaldım diyebilirim. Temas var ama Arda'nın da biraz erken bırakması var. O yüzden bir şey diyemeyeceğim." açıklamasında bulundu.
