Yandex Metrica

Cenk Tosun kımızı kart gördüğü o pozisyon! Golcü futbolcu büyük üzüntü yaşadı

Cenk Tosun kımızı kart gördüğü o pozisyon! Golcü futbolcu büyük üzüntü yaşadı

Son dakika haberleri… Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan maçta Kayserispor’un son dakika golüyle yenmeyi başardı. 90+3. dakikada kırmızı kart gören golcü futbolcu Cenk Tosun büyük üzüntü yaşadı. Cenk Tosun’un kırmızı kart gördüğü o pozisyon…

Spor

30.01.2024, 17:03

Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'ta oynanan maçta Cenk Tosun, 90+3. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş ile Kayserispor maçında oyuna sonradan dahil olan ve bir golü ofsayt nedeniyle iptal edilen Cenk Tosun, 90+3. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

CENK TOSUN İKİNCİ SARIDAN OYUNAN ATILDI

Cenk Tosun, Kayserisporlu futbolcu ile girdiği ikili mücadele sonrası hakemin faul düdüğünü geç çaldığını savunarak hakemin yayına gitti. Cenk Tosun, itirazını artırmasıyla hakem ikinci sarıdan golcü oyuncuyu soyunma odasına gönderdi.

İşte kırmızı kart öncesi yaşanan faul pozisyonu...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading