Yandex Metrica

Cengiz Ünder şov devam ediyor! 64'te oyuna girdi maça damga vurdu

Cengiz Ünder şov devam ediyor! 64'te oyuna girdi maça damga vurdu

Fransa Ligue 1'in 23. haftasında Marsilya, Angers'yi farklı yenerken, oyuna sonradan giren milli futbolcu Cengiz Ünder 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştı.

Spor

23.01.2024, 18:45

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden milli futbolcu Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya, Ligue 1'in 23. haftasında konuk ettiği Angers'i geriden gelerek 5-2 mağlup etti.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

1 GOL 1 ASİST

Maça hat-trick yapan Milik ile 64. dakikada oyuna girip 1 asist bir de gol atan Cengiz Ünder damga vurdu. Bu galibiyetin ardından Marsilya 43 puana yükseltirken Angers ise 29 puanda kaldı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8'de mi yayınlanacak? FB-Olimpiyakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8'de mi yayınlanacak? FB-Olimpiyakos maçı şifresiz mi? Haberi Görüntüle

9 GOLE ULAŞTI

Bu sezon Marsilya formasıyla 26 maça çıkan Cengiz, 9 gol atıp 2 de asist yaparak takımının hücumdaki en etkili isimlerinden biri olmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading