Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cebelitarık maçı öncesi Stefan Kuntz sözleriyle şaşırttı

Cebelitarık maçı öncesi Stefan Kuntz sözleriyle şaşırttı

Son dakika haberleri... A Milli Takım'da yarın oynanacak Cebelitarık maçı öncesi Stefan Kuntz basın toplantısında soruları yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 22:01

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Kerem Aktürkoğlu ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Cebelitarık maçı öncesi takımı motive etmeye gerek olmadığını belirten Kuntz, "Türk futbolcular zaten ülkeleri için oynamayı çok seviyorlar. Motivasyonu artırmak için benim bir şey yapmam gerekmiyor. Biz duygusallıkla, disiplini dengede tutmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda yaşanan golcü sıkıntısı ile ilgili soruyu da cevaplayan Alman hoca, "Bizim bir numaralı forvetimiz Burak ama Serdar, Kenan ve Halil de gol atan oyuncular. Ayrıca gol atılamaması her zaman forvetlerden kaynaklanmıyor. Onlara çok şans yaratmak da önemli" dedi.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor: 29 maçta 30 gol... Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU MİLLİ TAKIM FORMASI GİYECEK Mİ?

Hollanda ve A Milli Takım arasında henüz karar veremeyen Ferdi Kadıoğlu ile görüştüklerini itiraf eden Kuntz, "Ferdi Kadıoğlu'nu takımda görmek istediğimizi gösterdik. Kararını vermek için zamana ihtiyacı varsa ona saygı göstermek zorundayız." açıklamasında bulundu.

Süper Lig'in kalitesi hakkında yöneltilen soruyu da cevaplayan tecrübeli hoca, "Süper Lig hakkında kesin bir şey söyleyemem. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynayan takımlara bakıyorum. Galatasaray, Lokomotiv'e karşı güçlü bir şekilde oynadı. Benim görevim başka bir iş. Tabii ki takip ettiğim başka ligler de olacaktır." görüşlerini dile getirdi.

Trabzonspor'dan sol bek atağı! Yıldız isim için yükleniyor Haberi Görüntüle

KUNTZ: HAKAN ÇALHANOĞLU ÖRNEK BİR SPORCU

"Kulüp takımıyla milli takım performansını birebir karşılaştıramazsınız. Milli takımda oyuncuların üstüne bir baskı da geliyor. Hakan Çalhanoğlu hem sahada hem saha kenarında herkese örnek olacak bir oyuncu. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğum için çok memnunum. Yarın Hakan Çalhanoğlu’nun çok iyi bir oyun çıkaracağına dair içimde bir his var."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading