Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çaykur Rizespor'dan istifa açıklaması! Hamza Hamzaoğlu görevini bırakıyor mu?

Çaykur Rizespor'dan istifa açıklaması! Hamza Hamzaoğlu görevini bırakıyor mu?

Son dakika haberleri... Süper Lig'de topladığı 22 puanla 18.sırada yer alan Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu'nun istifa edeceği söylentileri kamuoyunda gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 18:44

Süper Lig'de 24.haftasında Adana Demirspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu istifa edeceği söylentileri bomba etkisi yarattı.

Çaykur Rizespor Kulübü, tecrübeli teknik adamın istifa edeceği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yeşil-mavili kulübün açıklamasında, bazı sosyal medya hesaplarında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun mutsuz olduğu, memnuniyetsizliğini yönetimle paylaştığı ve cuma gününe kadar süre verdiği, aksi takdirde istifa edeceği paylaşımları yapıldığı belirtildi.

Di Maria'ya ölüm tehdidi! Arjantinli uyuşturucu kartellerinin hedefi oldu Haberi Görüntüle

'MANİPÜLASYON VAR'

Sosyal medyada bu tür söylemlerde bulunan kişilerin kendini bilmez, Çaykur Rizespor yönetimini ve teknik direktörünü bir tartışma ortamının içine çekme çabası içinde olduğunun belirtildiği açıklamada, "Bunun üzerinden manipülasyon yapmaya çalışmanın planlı bir yıpratma operasyonunun bir parçası olduğunun farkındayız. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile yönetimimiz arasında hiçbir sıkıntı olmadığı gibi aksine her konuda uyumlu bir birliktelik söz konusudur. Kendisinin başarılı olacağından ve görevini hakkıyla yerine getireceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur." ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, "Buradan senaryo devşirerek yönetimimizi ve teknik heyetimizi töhmet altında bırakma çabası Rizespor hainleri için sonuçsuz kalacaktır. Gerçek Rizespor taraftarlarımıza saygıyla duyururuz." değerlendirmesinde bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading