Yandex Metrica

Canlı yayında transfer itirafı! Türk yıldız Beşiktaş'a gidiyor

Canlı yayında transfer itirafı! Türk yıldız Beşiktaş'a gidiyor

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlediği basın toplantısında dikka çekici bir transfer açıklamasında bulunarak taraftarı heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 19:17

Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, bugün düzenlediği basın toplantısında 22 Mayıs'ta yapılacak seçimde yeniden aday olacağını açıkladı.

Gazetecilerin sorularını ada yanıtlayan Çebi, sözleşmeleri sona eren Vida ve Atiba hakkında açıklamalarda bulundu.

Hırvat stoper Vida ile pazarlık yaptıklarını belirten Çebi, şartların oluşması halinde çalışacaklarını, aksi durumda ise çalışmayacaklarını dile getirdi.

Ayrıca 2013-2014 sezonundan bu yana kulüp formayı giyen Atiba'ya da değinen Ahmet Nur Çebi, "Atiba'da eğer yabancı kuralında bizi zorlayacak bir durum olmazsa, kendisi de arzu ederse, yola devam etmeyi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ, TAYFUR BİNGÖL'Ü DUYURDU

Alanyasporlu oyuncu Tayfur Bingöl'ün daha önce yapmış olduğu "Hayalim Beşiktaş forması giymek" sözlerine cevap veren Ahmet Nur Çebi, şu ifadelerle yanıt verdi:

"Bizim planlamamız için biraz yaşlı ancak bir bakalım. Orada da başarılı oldu. Planlamamız farklı ama gündeme de alınabilir. Teşekkür ediyorum kendisine."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading