Yandex Metrica

Canlı yayında ayrılığı itiraf etti! Fenerbahçe'de 2 yıldız sezon sonunda yolcu

Canlı yayında ayrılığı itiraf etti! Fenerbahçe'de 2 yıldız sezon sonunda yolcu

Son dakika haberleri... Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken bir itirafta bulundu. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda büyük bir temizliğe gideceğini aktaran Bilgiç, 2 oyuncunun ayrılacağını belirtti.

Spor

23.01.2024, 18:53

Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek üst üste 3.galibiyetini elde ederek moral buldu.

Karşılaşma sonrası A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Sarı-lacivertlilerin sezonu ikinci sırada bitirebileceğini belirtti.

Fenerbahçe'nin çok önemli maçlar oynayacağını hatırlatan Gürcan Bilgiç, "Fenerbahçe'nin ligde 3 maçı var. Başakşehir'le puanını eşitledi, dördüncü sıraya geldi. Konya ile içeride oynayacak. Ligi ikinci bitirebilir ama Fenerbahçe'nin 3 maçı var. Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş maçları." dedi.

Futbolun cılkı çıktı! Kupayı kaybeden takımın taraftarı oyuncusunu kırbaçladı Futbolun cılkı çıktı! Kupayı kaybeden takımın taraftarı oyuncusunu kırbaçladı Haberi Görüntüle

GÜRCAN BİLGİÇ'TEN ALTAY BAYINDIR'A ÖVGÜ

Kasımpaşa karşısında gösterdiği performansla alkış alan Altay Bayındır, "Altay'ın kurtarışları var, Kasımpaşa'nın pozisyonları var, direkten dönen toplar var. Berisha'nın pozisyonu gol olsa, 2-0 olacak ve başka maç olacak. Bence Hatayspor maçında da Altay tuttu maçı, 0-0 giderken iki net kurtarış yaptı. Kasımpaşa maçında da nefis bir kurtarış yaptı. ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK 2 OYUNCU BELLİ OLDU

Gürcan Bilgiç, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Sosa ve 2023 yılına kadar kontratı bulunan Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı.

Bu iki oyuncunun yanı sıra Mergim Berisha'nın teklif gelmesi durumunda satılabileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading