Yandex Metrica

DOLAR

32.52

%-0 expand_less

EURO

34.97

%0.33 expand_less

ALTIN

2423.30

%0.11 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64563.27

%0.79 expand_less

Canlı yayında açıkladı! Erman Toroğlu Galatasaray'ı yorumladı: Şaka gibi!

Canlı yayında açıkladı! Erman Toroğlu Galatasaray'ı yorumladı: Şaka gibi!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 6.haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek iki maç üst üste kazanmayı başardı. Karşılaşma sonrası Erman Toroğlu değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:47

Okan Buruk yönetiminde Galatasaray, bu sezon ilk kez üst üste 2 kez kazandı.

Geçen hafta evinde Gaziantep FK'yı 2-1 deviren Sarı-kırmızılılar, dün akşam Kasımpaşa'yı geriden gelerek 3-2 mağlup etti.

Mücadele sonrası değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, Galatasaray'ın zor maç kaybedeceğini ve oyununun geliştiğini dile getirdi.

Yeni transferler hakkında da konuşan Toroğlu, "Galatasaray zor maç kaybeder. Bu takıma daha Icardi ve Juan Mata giricek. Şaka gibi dışarıda kalan adamlar bile Şampiyonlar Ligi gibi" görüşlerini aktardı.

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: GALATASARAY'IN EN İYİ TRANSFERİ

“Bana göre Yunus Akgün, Galatasaray'ın en iyi transferi. Topu ayağına aldığında inanılmaz işler çıkarıyor. Bir defans oyuncusu olsam onun karşısında olmak istemem fakat onları biraz daha ceza sahası içinde veya yakınında yapması gerek. Çünkü penaltı kazandırma şansı çok fazla olur bu tip adamların. Özgüvenli oynuyor. O yaşta oyun zekası da mükemmel. Yüzde 94’le falan oynadı herhalde. İki defa ahta yaptı. Çok iyi yerlerde topu götürüyor, çok iyi yerlerde oyuna sokuyor.” 


Loading