Yandex Metrica

Çakır: Açılışa özel ayrı heyecan yaşıyoruz

Çakır: Açılışa özel ayrı heyecan yaşıyoruz

A Milli Takımın başarılı eldiveni Uğurcan Çakır, İtalya ile oynanacak Roma'daki açılış maçı öncesi ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirterek, ilk turnuva deneyimi olan EURO 2020 hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:32

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçında cuma akşamı Roma'da İtalya ile karşılaşacak A Milli Takımın kalecilerinden Uğurcan Çakır, dev maç öncesi rakiplerine göz dağı verdi.

Turnuvaya günler kala millilerin kamp yaptığı Harsewinkel'de görüşlerini dile getiren Çakır, ay-yıldızlı ekibin turnuvada çok önemli yerlere gelebileceğini ve çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını belirterek, "Çok iyi, çok parlak genç oyuncularımız var. Avrupa'nın büyük takımlarında oynayan oyuncularımız var. Hiç kimseden bir eksiğimiz yok. Avrupa ile mesafemiz kısaldı. Burak ağabeyin 36 yaşından sonra yaptıkları zaten ortada. İyi bir takımız, iyi bir aile ortamı var." ifadelerini kullandı.

Ayrı bir motivasyon olacak

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya ile çok zorlu bir karşılaşma oynayacaklarının altını çizen Uğurcan Çakır, zor bir maçın kendilerini beklediğini ve ilk maç olmasından dolayı ayrı bir motivasyon ve heyecan yaşadıklarını açıkladı.

İtalya'ya karşı çok iyi hazırlandıklarını aktaran milli kaleci, "İtalya'nın artı ve eksilerine çalışıyoruz. Tam motivasyonla o gün o sahada olacağız.İnşallah en iyi sonuçla ayrılırız. Hedefe tek maç, tek maç olarak bakacağız." açıklamasında bulundu.

Hayallerimiz büyük

Galler ve İsviçre maçlarını şu an düşünmediklerini söyleyen Uğurcan Çakır, "Hocalarımız analizlerle ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini gösteriyorlar. En iyi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Ülkemiz bizimle, her zaman yanımızdalar, onu da hissediyoruz. İnşallah alnımızın akıyla maçlarımızı bitireceğiz, turnuvayı tamamlayacağız. Çünkü hayallerimiz ve hedeflerimiz var. İnşallah beklediğimiz gibi olur." şeklinde konuştu.

Çakır:Burak ağabey hepsinden iyi

İtalya'nın hucüm hattını değerlendiren Uğurcan Çakır, milli golcü Burak Yılmaz'ın İtalyan forvetlerinden daha iyi olduğunu belirterek, "Ben kıyaslamıyorum. Burak ağabey hepsinin önünde bence. Fransa'da yaptıkları belli. Hiç kimseden korkmuyoruz, öz güvenimiz tam, biz kendimize güveniyoruz. Göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Milli takımın başarısı önemli

Avrupa'dan transfer teklifleri alan başarılı eldiven, Trabzonspor'daki geleceği hakkındaki soruya, "Kişisel başarılarımın hiç önemi yok çünkü burası milli takım. Milli takımımızın başarısı benim için birinci planda. Milli takımımızın başarısı için, çalışıp, oynayacağım. Kendi hedeflerim şu an önemsiz, şu an milli takımın başarısı önemli" cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading