Yandex Metrica

Çağlar Söyüncü transferinde son gelişme! 45 milyon euroya dünya deviyle anlaşıyor

Çağlar Söyüncü transferinde son gelişme! 45 milyon euroya dünya deviyle anlaşıyor

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü’yü Real Madrid 45 milyon euro ile transferini gerçekleştirme üzere. Leicester City'de takımdan ayrılmak isteyen Çağlar Söyüncü’ye dünya devi Read Madrid talip oldu.

Spor

23.01.2024, 19:23

Leicester City'den ayrılmak isteyen Çağlar Söyüncü’ye İspanya La Liga devi Real Madrid, 45 milyon euro ile bu transferi bitirmek istiyor. İngiltere basınında çıkan iddialara göre, Leicester City'den ayrılmak isteyen Çağlar Söyüncü’den İngiliz kulübü, milli oyuncuyu satarak bonservis geliri elde etmek istiyor.

En ciddi teklifin Real Madrid’ten geldiği öğrenildi. Tottenham ve Chelsea'nin de ilgilendiği Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor. İspanyol devi milli savunmacı için 45 milyon euro ödemeye hazır. Leicester City bu transferi onaylaması halinde Çağlar söyüncü dünya devine transfer olacak.

Geçtiğimiz sezon Leicester City formasıyla 41 resmi maça çıkan Çağlar Söyüncü, 40'ında ilk 11'de yer aldı. 26 yaşındaki milli savunma oyuncusu 1 golle takımına katkıda bulunabildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading