Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çağlar Söyüncü İspanyol devine transfer oldu! Eski hocası Hüseyin Eroğlu duyurdu

Çağlar Söyüncü İspanyol devine transfer oldu! Eski hocası Hüseyin Eroğlu duyurdu

Son dakika transfer haberleri... İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı belli oldu. Türk yıldızın eski teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, İspanya takımını açıkladı.

Spor

09.03.2024, 21:51

Altınordu'nun eski teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, eski öğrencisi Çağlar Söyüncü'nün transfer olacağı takımı açıkladı.

Radyospor'a konuşan Eroğlu, Leicester City'den sezon sonu ayrılması beklenen Çağlar Söyüncü'nün İspanya'ya gideceğini söyledi.

Daha önce Altınordu'da Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Berke Özer, Ravil Tagir ve Enis Destan gibi birçok isimle çalıştığını belirten Hüseyin Eroğlu, "Bu futbolcu arkadaşlarımız öz kaynak düzeninden Avrupa'ya ya da ülkemizde önemli takımlara transfer oldular. Özellikle Çağlar Söyüncü çok önemli bir figür çünkü Çağlar Altınordu'dan yurt dışına giden ilk futbolcu oldu. Bu sezon ismi sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılsa da ben Çağlar'ın Türkiye'ye döneceğini düşünmüyorum. Çağlar, Leicester City sonrasında kariyerine Avrupa'da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Freiburg - Bayer Leverkusen maçı bugün mü, ne zaman? Freiburg... Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ LA LIGA'YA GİDİYOR

Radyospor'dan Salim Manav'ın, 'Çağlar Söyüncü yeni sezon için Atletico Madrid'le mi anlaştı?' sorusuna Eroğlu, "Evet siz de zaten öğrenmişsiniz" cevabını verdi.

2018'de 21 milyon Euro'ya Freiburg'dan Leicester City'ye transfer olan Çağlar, İngiliz takımında 124 maçta forma giydi ve 3 gol ile 2 asist yaptı ve 5 gole katkı sundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading