Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çağlar Söyüncü dünya devine imza imza atıyor! Çılgın rakam ortaya çıktı

Çağlar Söyüncü dünya devine imza imza atıyor! Çılgın rakam ortaya çıktı

Son dakika haberleri... İspanyol devi, Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma giyen başarılı savunmacı Çağlar Söyüncü için kesenin ağzını açtı.

Spor

01.02.2024, 22:16

Son dakika! Futbol kariyerine İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de devam eden milli savunmacı Çağlar Söyüncü, yol ayrımında.

TFF'den şifresiz maç açıklaması! YouTube'dan daha fazla maç izlenebilecek Haberi Görüntüle

40 MİLYON EURO

İngiliz takımı, sözleşmesinin son yılına girecek olan Çağlar Söyüncü'nün satışına sıcak bakılıyor. Ada ekibi piyasa değeri yaklaşık 40 milyon euro olan milli savunmacıdan büyük gelir elde etmeyi planlıyor.

16 Mart bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi takımın... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN BİTMESİ AN MESELESİ

İspanyol medyasının aktardığı habere göre; Barcelona, Çağlar Söyüncü için harekete geçti. İki kulübün yetkilileri İngiltere'de milli oyuncunun transferi için görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu için azarlıklar sürüyor. Transferin bitmesi an meselesi.

Caner Erkin haberi gündeme bomba gibi düştü: Tecrübeli futbolcuya PFDK'dan... Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN LEİCESTER CİTY KARNESİ

2018 yılında Freiburg'dan 21.10 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinde geçtiğimiz sezon 41 resmi maçın 40'ında ilk 11'de yer aldı ve toplam 3592 dakika sahada kaldı. 26 yaşındaki milli savunmacı, bu karşılaşmalarda 1 golle takımına katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading