Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çağlar Söyüncü'den Eren Bülbül paylaşımı!

Çağlar Söyüncü'den Eren Bülbül paylaşımı!

Son dakika haberleri... İngitere Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, 5 sene önce şehit edilen Eren Bülbül'ü unutmadı.

Spor

13.02.2024, 22:50

Leicester City'in yıldızı Çağlar Söyüncü, 5 sene önce Trabzon'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ü sosyal medyadan paylaştı.

Şehit edilişinin 5.senesinde Eren Bülbü'ün fotoğrafını paylaşan Çağlar, 'iyi ki varsın Eren' etiketiyle Twitter'dan anma mesajı yayınladı.

Eren Bülbül, şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımını yaparak Türkiye'yi hüzne boğmuştu.

Eren'in kabrine bugün ziyaret etmek isteyenler, Trabzon'un Maçka ilçesine akın etti.

Şehit oğlunun acısını hala yaşadığını dile getiren Ayşe Bülbül, "Hayatımı evlatlarıma adadım. Eren'im annesi olduğum için çok gururluyum. 5'inci yıl oldu, o kadar zor ki; halen daha bugün olmuş gibi. 'Çocuklarıma kapıyı kilitlemeyin, Eren'im dışarıda gelecek' diyorum. Bu toprakları elime alır, koklarım. Bu topraklar Eren'im kokuyor. 13 evladının birini vatanı için şehit vermek gurur verici. 5 yıl oldu, halen daha inanmak istemiyorum. Acım taze, daha da derinleşiyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading