Yandex Metrica

Burak Yılmaz, Süper Lig’e geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İşte Burak Yılmaz anlaştığı o takım

Burak Yılmaz, Süper Lig’e geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İşte Burak Yılmaz anlaştığı o takım

Geçtiğimiz sezonu Fortuna Sittard'da geçiren Burak Yılmaz 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Konuk olduğu bir programda takımdan ayrılacağını açıklayan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu.

Spor

23.01.2024, 20:57

Sezon sonu takımdan ayrılacağını duyuran 37 yaşındaki milli oyuncusunun yeni adresi belli oldu. Fortuna Sittard'ta 9 gol 5 asistlik perforsman ile bekleneni veremeyen Yılmaz, 3-1 kazandıkları Groningen karşılaşmasının ardından veda kararı almıştı.

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Haberi Görüntüle

VEDA PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan Burak Yılmaz, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" ifadelerini kullanmıştı.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Fortuna Sittard'a veda eden oyuncunun profesyonel futbol kariyerini noktalayıp Beşiktaş teknik heyetine katılacağı iddia edilmişti. Ancak 37 yaşındaki futbolcunun futbol oynamaya devam edeceği ve kariyerini Türkiye'de sürdüreceği belirtildi. TFF 1. Lig'de play-off yarı finaline kalan Eyüpspor'un, Burak Yılmaz'ın gelecek sezon formasını giyeceği takım olduğu ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading