Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Yılmaz Süper Lig devini veto etti: Oraya transfer olmayacağım! Acun Ilıcalı itirafı çok konuşulur

Burak Yılmaz Süper Lig devini veto etti: Oraya transfer olmayacağım! Acun Ilıcalı itirafı çok konuşulur

Fransız ekibi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz, İstanbul devine transfer olmayacağını belirtti. Ayrıca Burak Yılmaz, Acun Ilıcalı'dan transfer teklifi aldığını da itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 19:22

İki yıl boyunca Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen Burak Yılmaz, şu an boşta ve hangi takıma transfer olacağı merakla bekleniyor. Lille ile sözleşmesi biten ve Fransız ekibinden ayrılan Burak Yılmaz, TV 100'deki 'Az önce konuştum' programında geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İspanya - Brezilya maçı bugün mü, saat kaçta? İspanya -... Haberi Görüntüle

''ACUN AĞABEY İLE GÖRÜŞMEM OLDU''

36 yaşındaki golcü futbolcu, "Beşiktaş ve Galatasaray'la hiçbir görüşmem olmadı. Avrupa'dan teklifler alıyorum. Acun ağabey ile görüşmem oldu. Ancak orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun ağabey de 'Tamam bir tane daha santrfor alacağım' dedi" ifadelerini kullandı.

Bu hafta maç yok mu? 23-24 Mart Cumartesi Pazar neden... Haberi Görüntüle

''BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMAYACAĞIM''

Beşiktaş iddiaları hakkında da konuşan Burak Yılmaz, "Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor. Bana karşı bir tasarrufları yok" dedi.

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak" Haberi Görüntüle

''ARDA GÜLER PIRIL PIRIL BİR ÇOCUK''

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e övgü yağdıran Burak şöyle devam etti: "Arda Güler'e nazar değmesin. Ancak bakın. Mutlaka ki istiyorlardır ama PSG istiyor, Dortmund istiyor haberleri yapılıyor. İşte Milli Takım'a niye alınmıyor diye TV'de bas bas bağırıyorlar. Bu şekilde çocuğa kötülük yapıyoruz. Pırıl pırıl çocuk. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading