Yandex Metrica

Burak Yılmaz Londra’dan üzgün ayrıldı! Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

Burak Yılmaz Londra’dan üzgün ayrıldı! Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu akşam iki maç oynandı. Milli futbolcumuz Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Lille deplasmanda Chelsea’ye 2-0 kaybetti.

Spor

23.01.2024, 18:51

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu akşam iki maç oynandı. Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Lille deplasmanda Chelsea’ye kaybederken Villereal ile Juventus berabere kaldı.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

CHEALSE DAHA İYİYDİ

Maça hızlı başlayan Chelsea, henüz 8. dakikada Kai Havertz ile öne geçmeyi başardı. 63'te Christian Pulisic skoru belirledi. Chelsea, Lille'i 2-0 mağlup etti.

Lille'de milli futbolcularımızdan Zeki Çelik ilk 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken, Burak Yılmaz ise yedek başlayıp 65. dakikada oyuna girdi.

Chelsea'de iki orta saha oyuncusu Mateo Kovacic ve Hakim Ziyech, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlıkları sebebi ile oyuna devam edemedi.

Chelsea'nin bir sonraki resmi karşılaşması 27 Şubat'ta Lig Kupası Finali'nde Liverpool'a karşı. Maviler, son 19 resmi maçında sadece 1 kez kaybederken, 12 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

VİLLARREAL VE JUVENTUS 1-1 BERABERE KALDI

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Villarreal ile Juventus karşı karşıya geldi. La Ceramica'daki karşılaşmada her iki devrede gelen karşılıklı goller sonucu belirledi: 1-1.

Konuk Juventus henüz 31. saniyede Dusan Vlahovic'in golüyle öne geçti. İkinci yarıda baskısını artıran Sarı Denizaltılar Daniel Parejo'nun 66. dakikadaki golüyle skoru eşitledi.

İki takım 16 Mart Çarşamba günü İtalya'da karşı karşıya gelecek. Turu geçen taraf adını çeyrek finale yükselecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading