Yandex Metrica

Burak Yılmaz'ın gideceği takım Trabzonspor'u üzdü! Sezonun transferi gerçekleşiyor

Burak Yılmaz'ın gideceği takım Trabzonspor'u üzdü! Sezonun transferi gerçekleşiyor

Son dakika haberleri... Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de oynayan Burak Yılmaz, gelecek sezon Süper Lig'de forma giyecek. Ailesiyle birlikte hazırlıklarını sürdüren milli oyuncunun Haziran ayında İstanbul' döneceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 18:54

Türk futbol tarihinin unutulmaz golcüleri arasında bulunan Burak Yılmaz, Süper Lig'e dönme kararı aldı.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte son 2 seneyi Fransa'da geçiren 37 yaşındaki golcü, sona erecek sözleşmesini uzatmayarak Türkiye'ye dönecek.

Geçen sezon PSG'nin hegomanyasını sonlandıran Lille'de lig ve kupa şampiyonlukları yaşayan milli futbolcu, bu sezon beklentilerin altında kaldı.

Eski takımı Beşiktaş ve Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği Burak'ın yeni adresi şaşırttı.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ'DAN SÜRPRİZ İMZA

Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray ile gol krallıkları yaşayan Burak Yılmaz'ın 3.kez gol kralı olmak için iddialı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'deki 4.senesinde henüz kupa kazanamayan Ali Koç'un yeni sezonda şampiyonluk kadrosu kurmak istediği ve bu nedenle milli golcüyle görüşeceği iddia edildi.

Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediği öne sürülen Burak'ın Fenerbahçe'nin ilgisine sıcak baktığı ve 8 sene süren şampiyonluk özlemine son vererek tarihe geçmek istediği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Memleketi Adana'nın takımlarından Adana Demirspor'un da daha önce teklif yaptığı yıldız golcünün son kararını sezon sonunda vereceği belirtildi.

Daha önce Fenerbahçe'nin formasını 2008-2009 sezonunda terleten Burak, gol atamamıştı.

Yeniden Fenerbahçe ile anılan tecrübeli futbolcu, Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading