Yandex Metrica

Burak Yılmaz emekli olacağı takımı açıkladı! Jorge Jesus'a özel mesaj gönderdi

Burak Yılmaz emekli olacağı takımı açıkladı! Jorge Jesus'a özel mesaj gönderdi

Son dakika haberleri... Antalya'da kamp yapan Fortuna Sittard'ın oyuncusu Burak Yılmaz, kariyerine dair önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu futbolu bırakacağı takımı resmen duyurdu.

Spor

23.01.2024, 20:09

Antalya'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Burak Yılmaz, merak edilenleri cevapladı.

Kariyerine dair unutamadığı anları ve geleceğine dair açıklamalar yapan Burak'ın Jorge Jesus sözleri gündem oldu.

Kariyerini Fortuna Sittard'da tamamlayacağını söyleyen Burak, gazetecilere boşuna haber yapmayın diyerek espri yaptı.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ'DAN ÖNE ÇIKAN İFADELER

Yabancı hakem söz konusu olmamalı ve yabancı sınırı düşürülmeli. Çok yabancı istiyorsanız, yabancı başkan gelsin, yabancı hoca gelsin, yabancı gazeteciler gelsin. Hollanda'da yabancı sınırı yok ama sen o seviyeye gel, sende de olmasın.

Icardi çok değerli bir oyuncu, fit olursa Galatasaray'a çok şey katar. Başka problemleri var, onları halledebilecek biri. Galatasaray'da çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Trabzonspor beni Türk futboluna kazandırdı. Bitmiş bir Burak Yılmaz'ı Şenol Güneş Türk futboluna kazandırdı. Galatasaray ise beni Avrupa çapında tanınan bir oyuncu yaptı.

Arda Güler'e nazar değmesin. Gururla takip ediyorum ama bir gün gazeteyi açıyorum 'PSG ve Manchester City' istiyor. Bir gün 'A Milli Takım'a neden çağrılmadı?' diye konuşuluyor. Bir gün 'Hocası neden oynatmadı?' diye eleştiriyoruz.

Her yerde şansını kullanmış ve başaramamış Burak Yılmaz'ı Şenol Güneş, güvendi ve beni Türk Futboluna kazandırdı. Galatasaray da beni Avrupa çapında bir oyuncu yaptı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan ekmek yedim. Emeklerini görmezden gelemem.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ: JORGE JESUS'A HAYRANIM

Jorge Jesus değerli bir isim. Altay Bayındır'a desteğinden dolayı teşekkür ederim. Beni hayranı yaptı. Ben böyle bir şey görmedim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading