Yandex Metrica

Burak Yılmaz'dan tarihe geçecek transfer! Yeni takımıyla bir ilki gerçekleştirecek

Burak Yılmaz'dan tarihe geçecek transfer! Yeni takımıyla bir ilki gerçekleştirecek

Son dakika haberleri... Fransa'nın Lille takımından ayrılmaya hazırlanan Burak Yılmaz, sürpriz bir teklif aldı. Türkiye'ye dönmesi beklenen Burak'ın son tercihi taraftarları şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:09

Yeni sezonda Beşiktaş ya da Galatasaray'a imza atacağı iddia edilen Burak Yılmaz'dan sürpriz bir hamle geldi.

A Milli Takım'ı bıraktıktan sonra Türkiye'ye gelerek burada jübile yapacağı konuşulan Burak'ın ABD takımlarından aldığı yüksek maaş teklifleri aklını çeldi.

Lille ile sözleşme uzatmayan ve menajerine gelen teklifler hakkında bilgiler alan 37 yaşındaki yıldız, 1 sezon MLS Ligi'nde oynamaya sıcak bakıyor.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

DAVİD BECKHAM BURAK YILMAZ'IN PEŞİNDE

Manchester United, Milan, PSG ve Real Madrid gibi devlerin formasını giyen eski futbolcu David Beckham'ın başkanlığını yaptığı Inter Miami, Burak Yılmaz için ısrarlı davranıyor.

Burak'ın Fransa'daki performansından etkilenen Beckham, Türk golcüyü kadrosunda görmek istediğini iletti.

Burak Yılmaz'ın teklifi kabul etmesi durumunda yıllık en az 5 milyon Euro kazanması bekleniyor.

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ TARİHE GEÇECEK

Türk yıldız Burak Yılmaz, MLS takımlarına transfer olması durumunda hem Türkiye Milli Takımı'nda oynamış hem de MLS'de forma giymiş ilk futbolcu olma unvanına erişecek.

Bu sezon 36 lig maçına çıkan 37 yaşındaki golcü, 7 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading