Yandex Metrica

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe itirafı! Yıllar sonra gerçekleri açıkladı! Trabzonsporlu taraftarlar çok şaşıracak

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe itirafı! Yıllar sonra gerçekleri açıkladı! Trabzonsporlu taraftarlar çok şaşıracak

Son dakika haberleri... Burak Yılmaz, daha önce forması giydiğini Fenerbahçe'de neden başarılı olamadığını açıkladı. Tecrübeli oyuncu Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki 2010-2011 sürecindeki olaylara da değindi.

Spor

02.02.2024, 19:38

Kariyerine Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard'da devam eden Burak Yılmaz, Htalks Twitch yayınında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Türk yıldız kendisinin Fenerbahçe'de neden başarılı olamadığını ve 3 Temmuz sürecinde yaşanan olaylarla ilgili Trabzonspor ve Sarı-lacivertli takımın helalleşmesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor'da forma giydiği 2010-2011 sezonuna değinen Burak, "2010 - 2011 süreci Türk futboluna, hem Trabzonspor'a hem Fenerbahçe'ye çok zarar verdi, vermeye de devam ediyor. Bence bu konuyu artık kapatmak lazım. Zarardan başka verdiği hiçbir şey yok bunun. Trabzonspor ve Fenerbahçe camiasının büyükleri artık 2010 - 2011 konusunu kapatıp, sarılıp, helalleşmeli. O zaman Trabzon'da canı yanan bir oyuncu olarak böyle konuşuyorum." dedi.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ: FENERBAHÇE'DE ARAGONES'E DENK GELDİM

Türkiye'nin 4 büyük takımında da forma giydiğini söyleyen Burak Yılmaz,  Fenerbahçe'de neden başarılı olamadığını şu sözlerle açıkladı:

Fenerbahçe'deyken Aragones'e denk geldim. Çok aksi bir kişilikti. Ben de gençtim sonuçta. Fenerbahçe'de başarısızlığım kendi suçumdu. 4 büyüklerin hepsinde aslanlar gibi forma giydim. Fenerbahçe hariç hepsinin de hakkını verdim. Camialara kırılmak haddimize değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading