Yandex Metrica

Burak Yılmaz'dan Fatih Terim'e olay sözler! Canlı yayında eski hocasını eleştirdi

Burak Yılmaz'dan Fatih Terim'e olay sözler! Canlı yayında eski hocasını eleştirdi

Son dakika haberleri... Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, dün akşam katıldığı Htalks adında Twitch yayınında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:52

Kariyerine Hollanda ekibi Fortuna Sittard ekibinde devam eden Burak Yılmaz, eski hocası Fatih Terim hakkında bomba açıklamalar yaptı.

HTalks Twitch kanalında konuşan Burak, EURO 2016 turnuvasında yaşanan prim krizi ve Fatih Terim ile aralarında yaşanan olay sonrası sessizliğini bozdu.

O dönem büyük tartışmalara yol açan olayı yeniden hatırlatan Burak, "EURO 2016'nın primi 500 bin Euro'ydu. Elemelerde oynayanlar primini aldı, ben de elemelerde 8 gol atmıştım. Son İzlanda maçında oynamadım, sakattım. Yine de ne olur ne olmaz diye kadrodayım. Turnuvadayken Arda, otobüste kafama vurdu. 'Bana bi' hediye alırsın artık karam.' dedi. Selçuk da 'Ona prim yatmadı.' dedi. Arda da kaptan, nasıl kaptan olduğunu da herkes bilir. Herkesin hakkını savunur. Arda bunu duyunca delirdi, 'Nasıl olur, bütün golleri sen attın!' dedi. Ben de 'Bak sakın bunun lafını yapma!' dedim. Zaten EURO 2016 grubumuz çok zordu, 'Gruptan çıkamazsak ihaleyi yıkacağız?' diye adam aranıyordu. Malzemeci, fizyoterapist ve masör de prim almadı. O dönem futbolcular kendi arasında para topladı, onlara verdik. Gruptan çıkamayınca da prim mevzusu patlamış oldu. Ben prim almadım, lafını da yapmadım. Yüreği olan çıksın yalanlasın. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada iki elim yakalarında olacak" ifadelelerini kullandı.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için yeni hamle Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ: FATİH TERİM'İN YERİNDE OLSAM ÖYLE GÜLÜŞ YAPMAZDIM

Galatasaray'da birlikte çalıştığı eski hocası Fatih Terim aralarında yaşanan bir olaya da değinen Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta oynadığı dönemdeki bir görüntüyle ilgili "Ben Fatih Terim'in yerinde olsam öyle bir gülüş yapmazdım orada. Kaç kişinin önündeyiz. Bana yapılan faul vardı. Neyse konuşmak istemiyorum" dedi. Burak ayrıca "Terim herkesin saygı duyması gereken Türkiye'nin en büyük teknik direktörlerinden biri. Başka bir şey değil” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading