Yandex Metrica

Burak Yılmaz'dan Arda Güler yorumu: Değerine değer katmalıyız

Burak Yılmaz'dan Arda Güler yorumu: Değerine değer katmalıyız

Hollanda ekivbi Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. 17 numaralı formayı alış hikayesini anlatan 37 yaşındaki yıldız futbolcunun Emirhan İlkhan ve Arda Güler ile ilgili cevabı dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 22:17

Lille'de yaşadığı tarihi şampiyonluk sonrası sezon başında Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'a imza atan Burak Yılmaz, sosyal medyadan gelen sorulara Instagram hesabından cevap verdi.

Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar nereli, kaç yaşında? Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar... Haberi Görüntüle

Neden 17 numara?

Beşiktaş ve Fenerbahçe 'de 7 numara giydim ama iki takımdan gönderildim. Bana uğursuz geldiğini düşündüm. Trabzonspor 'a gidince 'Sana 7 numara ayırdık' dediler ama ben istemedim hatta '7 olmasın da kaç olursa olsun' dedim. '17 olur mu?' dediler. 17 aldım ve büyük başarılar yakalayınca benim numaram oldu.

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Haberi Görüntüle

Çin'de yediğin en ilginç yemek nedir?

Çok değişik ve ilginç yemekler vardı. Kedisinden, köpeğine, faresine kadar her şey vardı ama tabii ben hiçbirini yemedim. Türk aşçım vardı, Türk yemekleri yedim.

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

Fortuna Sittard'da oynamaktan mutlu musun?

Hollanda'da olmaktan dolayı ben ve ailem çok mutluyuz. Takım ve benim için çok büyük ve uzun bir proje. Umarım her şey güzel gider.

2018'in şampiyonu amatör lige düştü! 2018'in şampiyonu amatör lige düştü! Haberi Görüntüle

Sinemayla aran nasıl? Ne tür müzik dinlersin?

Sinemayla aram iyi. Her türlü dizi ve filmi takip etmeye çalışıyorum. Hepsini izlemeye çalışıyorum.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

Arda Güler ve Emirhan İlkkan hakkında ne düşünüyorsun?

Arda Güler ve Emirhan İlkhan için iyi şeyler düşünüyorum. Emirhan, Avrupa'ya giderek kendini koruma altına aldı. Arda'ya ise hem 'O istiyor, bu istiyor' haberleriyle hem 'Türk Messi' benzetmeleriyle hem de oynatmayarak onun kariyerine çok zarar verdiğimizi düşünüyorum. Arda'yı oynatarak değerine değer katmalıyız. İkisinin de önü açık. Allah kaza bela vermesin. Nazar değmesin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading