Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Yılmaz A Milli Takım'ı bıraktı: Nasıl atamadım, ben hala şok içerisindeyim

Burak Yılmaz A Milli Takım'ı bıraktı: Nasıl atamadım, ben hala şok içerisindeyim

Türk Milli Futbol Takımı Kaptanı Burak Yılmaz, maç sonu açıklamalarında A milli takım kariyerine nokta koyduğunu belirtti. İşte Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları...

Spor

23.01.2024, 19:02

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz'e 1 gol atıp 1 penaltıyı kaçıran Burak Yılmaz A Milli takım kariyerine son verdi.

Yıldız futbolcu maçın ardından duygusal anlar yaşadı. Yılmaz'ın ağladığı anlar böyle görüntülendi. Gözyaşlarına engel olamayan Burak Yılmaz'ı takım arkadaşları teselli etti.

Samsunspor'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası sükunet çağrısı Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ PENALTIYI KAÇIRDI

Mücadelenin 83. dakikasında Portekizli oyuncunun müdahalesiyle yerde kalan Enes Ünal'ın ısrarı sonucu maçın hakemi Daniel Siebert VAR'a gitti. Alman hakem VAR incelemesinin ardından penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışında topun başına gelen Burak Yılmaz, topu üstten auta gönderdi ve 7. gol fırsatından yararlanamadı.

Okan Buruk'tan Kasımpaşa maçı öncesi stoper kararı! Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı... Haberi Görüntüle

"BU BENİM SON ŞANSIMDI"

Tecrübeli futbolcu maç sonu açıklamasında, ''Penaltıyı atsam 2-2 olacaktı ama atamadım. Nasıl atamadım, ben hala şok içerisindeyim. Çok üzgünüm. Bu benim son Dünya Kupası şansımdı, bugün itibarıyla bu da bitmiş oldu. Penaltı olunca 'kesin gol' dedim ve ondan sonrasını düşünmeye başladım. Kaçırmayı hiç düşünmediğim için hayal kırıklığı yaşadım. Özür diliyorum. Bu penaltıyı ömrüm boyunca her gece uyumadan atacağım." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım da tartışmaya dahil oldu: 2010-2011 kupası sonsuza dek... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'I BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Kesin kararım. Milli Takım'ı bırakıyorum. Yeni jenerasyon, yeni yapılanma. Penaltıyla alakası yok. Bugün benim son maçımdı. Milli Takım kariyerime son noktayı koyuyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading