Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Yılmaz'a açık çek! Reddedemeyeceği bir teklif aldı

Burak Yılmaz'a açık çek! Reddedemeyeceği bir teklif aldı

Son dakika haberleri... Fransa'da Lille forması giyen ve sezon sonunda Türkiye'ye dönmesi beklenen Burak Yılmaz'ın yeni takımı merak ediliyor. Tecrübeli golcüye Türkiye dışında farklı ülkelerden de teklif geliyor.

Spor

23.01.2024, 19:05

2022 Dünya Kupası play-off maçında Portekiz'e karşı kaçırdığı penaltıyla gündem olan Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası A Milli Takım'ı bıraktığını açıklamıştı.

Kariyerinin son 2 sezonunu Fransa'da Lille forması altında geçiren ve 2 kupa kaldıran 37 yaşındaki golcünün sezon sonunda takımından ayrılacağı öğrenildi.

Ailesiyle ülkesine geri dönmek isteyen Burak'a ABD MLS takımlarının yanı sıra Arap ülkelerinden da teklif geldi.

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik: 2 Fenerbahçeli kadrodan... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ KARARSIZ KALDI

İlerleyen yaşına rağmen futbola en az 2 sene daha devam etmek isteyen Burak Yılmaz'ın Süper Lig'den teklifler aldığı ve kariyerine İstanbul'da sürdürmek istediği konuşuluyor.

Eski takımı Beşiktaş ve Başakşehir ile görüşeceği iddia edilen tecrübeli golcünün Arap takımlarından reddetmesi zor bir teklif aldığı ve bu nedenle kararsız kaldığı belirtildi.

Talisca ve Aboubakar gibi oyuncuların da yer aldığı Suudi Arabistan Pro Lig kulüplerinin ilgilendiği Burak'a yıllık 5 milyon Euro'ya yakın maaş tekliflerinin önerildiği ama Türk yıldızın İstanbul'da oynamaya daha sıcak baktığı aktarıldı.

Burak Yılmaz, son kararını Mayıs ayında verecek. Bu sezon 35 resmi maça çıkan Burak, 7 gol atıp, 5 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading