Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Elmas yeniden aday oluyor! Torrent'in yerine efsane isimle gizlice anlaştı

Burak Elmas yeniden aday oluyor! Torrent'in yerine efsane isimle gizlice anlaştı

Galatasaray'ın mali genel kurulunda ibra edilmeyen Burak Elmas yeniden başkanlık için seçime girmeye hazırlanırken Torrent'i göndermeye karar verdi. Burak Elmas, teknik direktörlük için Galatasaray'ın efsane ismiyle gizlice el sıkıştı.

Spor

23.01.2024, 22:08

Galatasaray'da mart ayında gerçekleşen mali genel kurulda ibra edilmeyen Burak Elmas ve yönetimi, seçim kararı aldı. Ancak 30 Nisan'da gerçekleşmesi beklenen seçim yapılmadı ve yeni tarih 11 Haziran olacak açıklandı.

Akyazı'da dev derbi heyecanı! Trabzonspor- Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri belli... Haberi Görüntüle

TORRENT'LE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray'da Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Fırat Develioğlu başkanlık için adayılıklarını açıklayan 3 isim olarak göze çarpıyor. Başkanlık seçiminde yeniden aday olmak için çalışmalarına hız veren Burak Elmas, İspanyoö teknik adam Domenec Torrent ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Burak Elmas, Torrent'in yerine gelecek hoca için de kararını verdi.

Barış Alper Yılmaz'dan full performans! Kadroya girdiği her maçta... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS, OKAN BURUK'LA EL SIKIŞTI

Yeniden adaylığını açıklamaya hazırlanan Burak Elmas teknik direktörlük için Galatasaray'ın efsane isimleri arasında yer alan Okan Buruk ilegizlice el sıkıştı. Daha önce Akhisar, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de çalışan Okan Buruk, sarı-kırmızılı camiaya dönmek için oldukça hevesli. Çünkü Okan Buruk da daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray'da çalışmak için hazır olduğunu söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading