Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Elmas'tan Arda Turan açıklaması! Fatih Terim detayı dikkat çekti

Burak Elmas'tan Arda Turan açıklaması! Fatih Terim detayı dikkat çekti

Son dakika haberleri... Galatasaray'da futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın sezon son iç saha maçında oynamaması gündem olmuştu. Konuyla ilgili kulüp başkanı Burak Elmas'tan cevap geldi.

Spor

23.01.2024, 19:16

Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas, Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmayan Arda Turan hakkında açıklama yaptı.

Hürriyet'e konuşan Elmas, Fatih Terim ile fotoğraf çektirdiği için kızağa çekildiği iddia edilen Arda'nın oynatılmamasıyla bir ilgisinin olmadığını aktardı.

Kendisine yöneltilen 'Arda Turan'ı kadroya almayan yönetim miydi? sorusuna cevap veren Burak Elmas, "Kadroyla alakalı ne Torrent ne de Fatih Terim döneminde en ufak dahlim olmadı. Bir söz hakkım olsaydı Arda'nın, Galatasaray taraftarına sahada veda etmesi çok daha iyi olurdu." ifadelerini kullandı.

Dün akşam kadroya alınmadığı için büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Arda Turan, sosyal medyadan sitem ederek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulüpten ayrıldığı dönemde kazandırdığı bonservis ücreti ve başarılarına dikkat çeken Arda Turan, "Yok kardeşim, ben 13 milyon Euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum. Müsaade edin" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading