Yandex Metrica

Burak Elmas sözleriyle TFF'yi hedef aldı: Yarından itibaren gideceksiniz

Burak Elmas sözleriyle TFF'yi hedef aldı: Yarından itibaren gideceksiniz

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas, bugün yapılan divan kurulu toplantısında TFF'ye sert bir mesaj göndererek istifa çağrısında bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:28

Galatasaray'da Aralık ayı olağan divan kurulu toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda yapıldı.

Gündeme dair açıklamalr yapan kulüp başkanı Burak Elmas, "Galatasaray geri dönüşü olmayan bir mücadelenin içine girmiştir. TFF'nin yarından itibaren o koltukları terk etmelerini acil olarak talep ediyoruz. Makamlar şereflidir, fakat asıl olan makama şeref katmaktır. Yapamıyorsanız gideceksiniz." ifadelerini kullanarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i istifaya davet etti.

Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı mı? Türk futbolunda yeni dönem! TFF yabancı VAR hakemi uygulamasını başlattı... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS: YAYIN İHALESİNDEN ÇIKARIZ

"Bu kurullar devam ederse, yayın ihalesine markamızı sokmamak için hazırlıklara başladık. TFF'nin bu tutumu devam ederse, önümüzdeki yayın ihalesinde kurumumuzun yer almamasıyla ilgili çalışmalarımızı yaptığımızı bildirmek isterim. TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz. Gerekirse tüm kulüplerle konuşarak, naklen yayın ihalesinden çıkma kararlılığımızı ortaya koyacağız. Kerem-Marcao olayını aile içinde halletmek yerine oyuncumuzun lisansını iptal ettirmeye kadar gittiler. Galatasaray'ı düşünerek bu kavgalara girmedik."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading