Yandex Metrica

Sitede Ara

Burak Elmas GS TV'de meydan okudu! 'Kan davası haline getirdiler'

Burak Elmas GS TV'de meydan okudu! 'Kan davası haline getirdiler'

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Rezzan Epözdemir GS TV'ye açıklamalarda bulunarak Çaykur Rizespor ve TFF kurumlarını topa tuttu.

Spor

23.01.2024, 17:50

Kulüp televizyonu GS TV'de yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan Burak Elmas, TFF'nin lisans vermediği Oğulcan Çağlayan ve Marcao'nun cezası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS'IN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ;

"Oğulcan olayı sadece Rizespor ile Galatasaray arasındaki durum değil, Galatasaray'a diz çöktürmeye çalışılan, en son da oyuncusuna verilen cezayla tehdit etmeye kadar varan bir durum. Galatasaray'a karşı başlatılmış bir mücadele, Galatasaray'a diz çöktürme çabası var. "

Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Haberi Görüntüle

'KAN DAVASI HALİNE GETİRDİLER'

"Rizespor'da yeni bir yönetim geldi. Sayın Tahir Kıran'a camiadan büyük bir baskı var. Rizespor'la ilişkimizi normalleştirmeye çalışıyoruz. Bazı isimler bunu kan davası haline getirmişler. Bu baskıyı da Rizespor'a baskı yapıyorlar. Görüşmelerimiz bir aşamaya geldi. Kişilere bir suç duyurusunda bulunduk. Bir şekilde bazı oyuncuları kiralık ve bonservisiyle Rizespor'a verdik. Burada amacımız oyuncumuzu biran önce sahaya döndürmek."

Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Haberi Görüntüle

'RİZESPOR BİZE PROTOKOL GÖNDERDİ'

"Rizespor'dan bize gelen protokolde perşembe günü saat 17.00'ye kadar imzalanması arzusu dile getirildi. Cumaya da kalabilirdi. Perşembe, Marcao'nun cezası açıklanacaktı ve bu da dikkatimizi çekti."

"Sözleşmedeki bir madde bizi şaşırttı. Rizespor'la karşılıklı davamız var. Tahkim Kurulu aleyhine yaptığımız davalardan feragat yapmamız istendi. Federasyon ve Tahkim Kurulu da işin içinde."

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

'TFF İÇİNDE BİR SUÇ ÖRGÜTÜ VAR'

"Biz hiçbir olayı kişiselleştirmedik. Biz göreve geldikten sonra iyi niyetli çabamızla Türk futbolcu için çözüm odaklı olacağımızı belli ettik. Galatasaray'a karşı içeride bir lobi var. Bana kalırsa suç örgütü. Burada ilk kesilen ceza Galatasaray'dan alınmak istenen bir haraçtır. Kaynak aktarma cezasıdır."

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

'HERKES BEDEL ÖDEYECEK'

"Sizi son kez uyarıyorum. Galatasaray'a haksızlık yapan herkes bedel ödeyecek. Galatasaray bedeli öder ve siz bunun altında ezilirsiniz."

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Haberi Görüntüle

REZZAN EPÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARI; 

"Verdiğimiz isimler, 10 ay içinde yeniden seçilmeyeceklerini bildikleri için giderayak Galatasaray'a operasyon çekmeye çalışıyor. Bu ilgililer hakkında savcılıkta şikayetlerimizi yaptık. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz."

Marcao'un 8 maçlık cezası için, "Bu eylemin karşılığı 5 maçtan 10 maça kadar. Alt sınırdan neden uzaklaşıp 8 maç verdiniz? Yapılanı tasvip etmiyoruz ama bizim temel itirazımız, bunu bir pazarlık meselesi haline getirmeleri."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading