banner2

Burak Elmas efsane isme kapıları kapattı: Ben olduğum sürece onunla çalışmam

21 yıl önce yaşanan olayı unutmadığını dile getiren Galatasaray Başkanı Burak Elmas, adı sarı-kırmızılı takımla anılan Okan Buruk için 'Ben olduğum sürece onunla çalışmam' dedi.

Spor 15.02.2022, 08:45 15.02.2022, 09:00
Abone ol
Burak Elmas efsane isme kapıları kapattı: Ben olduğum sürece onunla çalışmam

Ligdeki kötü gidişatın ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Fatih Terim'in yerine getirilen Domenec Torrent'in 5 maçta sadece 2 beraberlik alabilmesi Galatasaray'da yeniden teknik direktör arayışını gündeme getirdi.

'HAYIR' DEME LÜKSÜM YOK

3Adaylar arasında öne çıkan isim Okan Buruk Buruk oldu. Okan Buruk, konuyla ilgili sorulara "Bana gelen bir şey yok. Zaten takımın başında bir teknik direktör var. Galatasaray'dan bir teklif gelirse buna 'hayır' deme lüksüm yok' cevabını verdi. Ancak Galatasaray'dan Okan Buruk'a teklif gidecek gibi de görünmüyor. Nedeni ise Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Buruk'a yaklaşımı. 

OKAN BURUK'A VETO

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldıktan sonra yeni hocayı belirlemek bir toplantı gerçekleştirdi. Domenec Torrent ile anlaşmış olsa da, bazı yöneticiler yerli hocadan yana görüş bildirdi. Bu görüşü savunanlar yerli teknik direktör olarak her ikisi de Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyon olduğu efsanevi kadroda forma giyen Bülent Korkmaz ve Okan Buruk'u önerdi. Ancak Burak Elmas, Okan Buruk'a karşı çıktı.

'BEN OLDUĞUM SÜRECE ONUNLA ÇALIŞMAM'

Başkan Burak Elmas, Okan Buruk'a neden karşı olduğunu şöyle anlattı: "2001'de Okan'ın inter'e gidişini asla unutamam. Sezon bitmeden Inter'le anlaşınca takımın motivasyonu ve konsantrasyonu bozuldu. Bu yüzden üst üste 5. şampiyonluğu kaçırdık. O dönemde neler yaşandığını çok iyi biliyorum. Ben başkan olduğum sürece Okan Burukla çalışmam.''

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!