Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bülent Korkmaz'dan hakem Ümit Öztürk'e eleştiri: Galatasaray'a olsa gösterir miydi?

Bülent Korkmaz'dan hakem Ümit Öztürk'e eleştiri: Galatasaray'a olsa gösterir miydi?

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'a 4-2 yenilmelerine rağmen takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. Korkmaz, hakem Ümit Öztürk'ün performansını tepki göstererek, "Yusuf'un bir pozisyonunda itmeye penaltı çalınmadı. Bize bu kadar penaltı veriyor ama Galatasaray'a olsa gösterir miydi?" ifadelerini kullandı. İşte basın toplantısından yansıyanlar...

Spor

23.01.2024, 18:53

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Nef Stadı'nda yapılan müsabakada Galatasaray'a 4-2 mağlup olan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakeme sert eleştirilerde bulundu.

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

"BENİ MUTLU EDEN MÜCADELECİ OYUN"

Mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirten Korkmaz basın toplantısında, "Bu oyun ve mücadeleye göre maçın sonucunu hak ettiğimizi söyleyemem. Özellikle ikinci yarı iyi bir oyun ve mücadele vardı. Öne de geçtik. Maçı koparabilirdik ama olmadı. Takımın mücadelesi, özellikle ikinci yarıdaki pas alış verişleri ve kısa bir süre çalışmamıza rağmen hücum opsiyonlarını yapmamız beni mutlu etti. Sonuç mağlubiyet olunca insan üzülüyor ama beni mutlu eden mücadeleci oyun. Bunu devam ettirirsek her maçı kazanmaya adayız." dedi.

Son dakika... Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi Haberi Görüntüle

"KARARLAR HER İKİ TARAFA EŞİT OLMALI"

Bülent Korkmaz, hakem Ümit Öztürk'ün performansını beğenmediğini dile getirerek, "Yusuf'un bir pozisyonunda itmeye penaltı çalınmadı. Bize bu kadar penaltı veriyor ama Galatasaray'a olsa gösterir miydi? Hakemden memnun değilim. Çok beğendiğim ve sevdiğim bir hakemdi ama memnun değilim. Kararlar her iki tarafa da eşit olmalı ama bu maçta onu görmedim." ifadelerini kullandı.

Eda Erdem'den büyük başarı! 'Uluslararası Cesur Kadınlar' ödülüne aday gösterildi Haberi Görüntüle

"GEDSON ÇOK AKILLI"

Geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray'da forma giyen ve bu maçta sarı-kırmızılı taraftarın tepkisiyle karşılaşan Gedson Fernandes ile özel bir görüşme yapıp yapmadığının sorulması üzerine Korkmaz, "Gedson, çok akıllı, iyi ve özel bir oyuncu. Çok da profesyonel. Ona bir şey söylemeye gerek yok. Sahada ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çok da iyi oynadı. Kaç tane faul yapıldığını sayamadım. Bazen 'Özel oyuncular korunmalı.' diyorlar. Sahada öyle bir şey yoktu." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading