Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bu komisyonlar can yakar! Burak Elmas'tan gündem yaratan menajer itirafı

Bu komisyonlar can yakar! Burak Elmas'tan gündem yaratan menajer itirafı

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas, bugün genel kurul üyeleriyle bir araya gelecek. Elmas'ın son zamanlarda yaşanan menajer ödemelerine dair önemli bilgiler paylaşacağı öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 18:52

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, bu akşam genel kurul üyeleriyle bir araya gelecek.

İnternet ortamında yapıalcak video konferanslı yayında Elmas'ın futbolcu menajerlerine ödenen komisyonları açıklayacağı belirtildi.

Önceki 5 sezonu araştırmaya başlayan Burak Elmas'ın büyük tartışma yaratacak bilgileri itiraf edeceği öğrenildi.

Bağımsız denetleme şirketi KPMG'ye yaptırılan çalışmada, transfer bedellerinin yanı sıra, oyuncu temsilcileri ve aracılara verilen komisyonların detaylı olarak yer aldığı belirtiliyor. Gerekli yerlerde denetleme kurulu, açıklamalar yapıp soruları yanıtlayacak. UEFA kuralları gereği, menajer isimleri açıklanamayacak.

Burak Elmas'ın, üyelere yönelik bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü bugün 18.00'de çevirimiçi olarak yapılacak. Toplantının tek konusu menajer ödemeleri olacak. Kayıt yaptıran tüm üyeler, toplantıya katılabilecek.

SEKİDİKA VE MİTROGLU SKANDALI!

Burak Elmas'ın toplantıda açıklayacağı isimlerin başında Galatasaray'ın eski futbolcuları Kostas Mitroglu ve Eyüpspor'a kiralanan Jesse Sekidika olduğu iddia ediliyor.

Kamuoyunda geçen haberlere göre, Mıustafa Cengiz yönetiminde Sarı-kırmızılıların Mitroglu’nun menajerine  700 bin Euro,  Sekidika için ise 1 milyon 250 bin Euro ödendi.

Bir diğer iddiaya göre Galatasaray'ın bu ödemeleri Finansal Fair-Play'dan dolayı farklı şekilde yansıttığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading