Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bronz madalya ile Ankara'ya dönen Rıza Kayaalp: Altın için üzgünüm

Bronz madalya ile Ankara'ya dönen Rıza Kayaalp: Altın için üzgünüm

Tokyo 2020 Olimpiyatları'ndan bronz madalya ile dönen milli güreşci Rıza Kayaalp, Ankara'ya döndü.

Spor

15.02.2024, 19:00

Japonya'dan dönen Rıza Kayaalp, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Milli güreşciyi  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan, ailesi ve federasyon yetkilileri karşıladı.

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının hakem toplantısı sızdırıldı! Penaltı kararı için... Haberi Görüntüle

'ALTIN ALAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM'

Ülkesine madalya kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Rıza Kayaalp, "Sadece hedefimi gerçekleştiremediğim için üzgünüm. Bunu da şükür. Hiç madalya alamamaktan daha iyidir. Artık önümde 2024 olimpiyatları var. Ona hazırlanacağım. Hayalim altın madalya. İnşallah o hayalimin peşinden gitmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kübalı rakibiyle zorlu bir mücadele verdiğini aktaran Kayaalp, "Olimpiyatlara çok iyi hazırlanmıştım ama nasip olmadı. Ancak diğer branşlardan sporcu arkadaşlarımızın başarısı bizi mutlu etti. Mete Gazoz altın madalya aldı. Katıldığı ikinci olimpiyatlarda bu başarıyı elde etmesi tabii bizleri de sevindirdi. Ülkemiz ve milli takımımız için moral oldu. Bronz madalya alan arkadaşlarımız var. Finallere kalan sporcularımız var. Onlarında ülkemize ikinci, üçüncü madalyaları getireceklerine inanıyorum. 12-13 madalya alma şansımız var. Umarım gerçekleşir" dedi.

Galatasaray, Portekizli gol canavarının peşinde! 44 maçta 32 defa ağlar... Haberi Görüntüle

RIZA TARİHE GEÇTİ

Milli güreşciyi karşılayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ise  Rıza'nın sadece güreş camiasını değil tüm Türkiye'yi mutlu ettiğini belirterek, "Rıza şampiyon bir pehlivan. Her türlü başarıyı göstermiş bir kardeşimiz. Avrupa, dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda tarihi bir duruma imza atmış. Biz ona inanıyoruz, güveniyoruz. Rıza, güreşte 3 olimpiyat madalyası kazanarak tarihe geçti. Başarılarının devam edeceğini biliyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading