Yandex Metrica

Brezilya son 16 turunda! İsviçre'yi tek golle geçtiler

Brezilya son 16 turunda! İsviçre'yi tek golle geçtiler

2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nun 2. maçlarında Brezilya ile İsviçre karşı karşıya geldi. Brezilya'da Neymar'ın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı mücadele 1-0'lık Brezilya üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Sambacılar adını üst tura yazdırdı.

Spor

23.01.2024, 20:07

Katar 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada G Grubu'nda turnuvanın favori ekiplerinden Brezilya, İsviçre ile karşı karşıya geldi. Neymar'ın oynamadığı mücadele 1-0'lık Brezilya üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla birlikte Brezilya puanını 6'ya yükselterek liderliğini sağlamlaştırdı. İsviçre ise 3 puanda kalarak gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.

Maçın 64. dakikasında Casemiro'nun pasında topu ayağına alan Vinicius Junior, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu. Büyük mutluluk yaşayan Brezilyalıların sevinci kısa sürdü. VAR incelemesi sonucunda gol iptal edildi.

Galatasaray'da forma şansı bulamayan İsviçreli yıldız Seferovic, 76. dakikada Breel Embolo'nun yerine oyuna dahil oldu. Maçta pek varlık gösteremeyen Seferovic, takımına katkı veremedi.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

BREZİLYA'NIN GOLÜ BU KEZ SAYILDI

Karşılaşmada dakikalar 83'ü gösterdiği anlarda Brezilya yine hücuma başladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Manchester United'ın yıldızı Casemiro, topa sert ve düzgün bir vuruş yaparak ağlarla buluşturdu. Brezilya bu skorun ardından maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın devamında başka gol sesi çıkmadı ve sambacılar zorlu müsabakadan 3 puanla ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading