Yandex Metrica
SON DAKİKA
BJK Hatay maçı ne zaman? Beşiktaş - Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BJK Hatay maçı ne zaman? Beşiktaş - Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 30. haftasında heyecan Beşiktaş-Hatayspor maçıyla devam edecek. Bu sezon istediği sonuçlara ulaşamayan Kartal, Hatayspor'u yenerek moral depolamak istiyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar ise BJK Hatay maçı ne zaman? Beşiktaş - Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 19:00

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray derbisini kaybeden Beşiktaş, Bu hafta Hatayspor ile karşılaşıyor. Vodafone Park'ta oynanacak müsabakadaYasin Kol düdük çalacak. Sporseverler ise BJK Hatay maçı ne zaman? Beşiktaş - Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularına interne üzerinden cevap arıyor.

Kendi sahsından Hatayspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, alacağı galibiyetle taraftarını mutlu etmek istiyor.

Kritik müsabakada Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu, Pjanic, Welinton ve Oğuzhan Özyakup maçta süre alamayacak. Hatayspor'da ise Adama Traore oynayamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor

Pendikspor'dan altın gol: İstanbulspor son saniyelerde yıkıldı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Hatayspor maçı 19 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, evindeki son 6 lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Siyah-beyazlı ekip, evindeki Trabzonspor (1-2) ve GZT Giresunspor (0-4) yenilgilerinin ardından oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan elde etti.

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve... Haberi Görüntüle

KALECİ ERSİN CEZALI

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersin Destanoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor ve iki Galatasaray maçında sarı kart gören Ersin, cezalı duruma düştü. Beşiktaş'ta Mert Günok'un sakatlığı sonrası karşılaşmada Emre Bilgin'in kalede görev yapması bekleniyor. Sakatlığı süren Miralem Pjanic'in de karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading