Yandex Metrica

Bitlisli aşiret lideri İngiliz devi Chelsea'yi satın alıyor!

Bitlisli aşiret lideri İngiliz devi Chelsea'yi satın alıyor!

Son dakika haberleri... Chelsea'yi satılığa çıkaran Roman Abrahamovic'in ilk müşterisi Bitlisli Mutki aşiret lideri Muhsin Bayrak oldu.

Spor

27.03.2024, 23:49

Ukrayna-Rusya arasındaki savaştan dolayı İngiltere'de sahibi olduğu Chelsea'yi satılığa çıkaran Rus iş insanı Roman Abramovic'e Bitlisli müşteri çıktı.

Bitlisli olan Mutki aşiret lideri Muhsin Bayrak, Premier Lig ekibini satın almak için devreye girdiklerini belirtti.

Yaklaşık 8 milyar Sterlin serveti olduğu söylenen Bayrak, Chelsea'nin Türkiye için oldukça önemli ve tanınırlığı artıracak bir adım olacağını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemiz için çok önemli bir reklam olacak. Ülkemize ve holdingimize önemli bir vizyon katacak, o yüzden kararlıyız. Şu anda da tamamen bizim kontrolümüzde ve bizim gücümüzde. Durum budur, iyi ilerliyoruz şu anda. Biz reklam olsun diye böyle bir girişimde bulunmadık."

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

ROMAN ABRAMOVİC 21 KUPA KAZANDIRDI

19 sene önce Chelsea'yi 140 milyon Sterline satın alan Rus iş insanı Roman Abramovich, şu ana kadar 21 kupa kazandırdı.

Jose Mourinho, Rafa Bennitez, Hiddink, Ancelotti ve Thomas Tuchel gibi teknik adamlarla çalışan Abramovic'in Chelsea'si 5 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi, 5 FA Cup, 3 Lig kupası, 2 Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve 2 kez de İngiltere Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading