Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir veda daha: Ligden çekilen takım sayısı 10'a yükseldi!

Bir veda daha: Ligden çekilen takım sayısı 10'a yükseldi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından felaketten etkilenen takımlardan olan 3. Lig 1. Grup ekibi Elazığspor ligden çekilmek için girişimlere başladı.

Spor

23.01.2024, 20:29

'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından bölgede etkilenen birçok takım liglerden çekildi. Bu takımlar arasına 3. Lig 1. Grup ekibi Elazığspor da katılıyor. 

Elazığspor yetkilileri resmi başvurusunu Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti. Elazığsporlu yetkililer; depremden etkilenen ve OHAL kapsamındaki iller arasına eklenen Elazığ şehrinin olumsuz etkilendiğini belirterek başvuru yaptı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Elazığspor; 21 haftada 6 galibiyet, 6 beraberlik ile 9 mağlubiyet elde etti ve 24 puanla 11. sırada yer aldı.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'dan Beşiktaş yönetimine olay sözler: Net... Haberi Görüntüle

9 TAKIM RESMİ OLARAK LİGDEN ÇEKİLDİ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’den toplam 9 takım ligden çekildi.

Süper Lig’den Hatayspor, Gaziantep FK, Spor Toto 2. Lig’den Adanaspor, Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig’den Adıyamanspor, Diyarbekirspor, TFF 3. Lig’den ise Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor sezonun kalan kısmında mücadele etmeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerinden çekilen takımların gelecek sezon aynı ligden devamına karar verirken bu sezon kalan maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading