Yandex Metrica

Bir devir sona mı eriyor? Oğuzhan'ın kaderi belli oldu

Bir devir sona mı eriyor? Oğuzhan'ın kaderi belli oldu

Beşiktaş'ta sözleşmeleri devam eden Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic gözden çıkarıldı.

Spor

23.01.2024, 17:44

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için güçlü bir yapılanmaya gitmek isteyen Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Adem Ljajic yeni sezonda düşünülmüyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, performanslarını yetersiz bulduğu iki oyuncuyu kampta son kez denemesine rağmen tatmin olmadı.

Resim

Bonuslarla birlikte yıllık 3 milyon Euro'ya yakın maaş alan Ljajic için İtalya'dan teklifler olsa da oyuncunun yüksek maaşı transferi zora sokuyor. 

2018'de Torino'dan 1 milyon 250 bin Euro'ya kiralanan ve 2019'da devreye giren zorunlu satın alma opsiyonu ile toplam 8 milyon Euro'ya mal olan Sırp oyuncunun sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Haberi Görüntüle

OĞUZHAN HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Beşiktaş'a 2012 yılında Arsenal'den transfer olan ve 2015-16 ve 2016-17 sezonunda elde edilen şampiyonluklara damga vuran milli oyuncu son yıllardaki performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Senelik kazancı 2 milyon Euro olan 28 yaşındaki futbolcuyla Süper Lig ve Hollanda ekiplerinin ilgisi devam ediyor.

İki oyuncunun da aldığı yüksek maaşlar Beşiktaş'ın elini bu süreçte zora sokuyor. İstenilen tekliflerin gelmemesi durumunda yönetimin karşılıklı fesih yollarına gireceği konuşuluyor.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

293 MAÇ 35 GOL 61 ASİST

Beşiktaş'ta toplam 9 sezon forma giyen Oğuzhan Özyakup, Süper Lig, Şampiyon Ligi olmak üzere forma giydiği tüm kulvarlarda 293 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda 35 gol ve 61 asistlik performans sergileyen milli oyuncu, 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanarak 4 şampiyonluk yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading