Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'tan efsane isme vefa: Heykeli dikilecek

Beşiktaş'tan efsane isme vefa: Heykeli dikilecek

Beşiktaş, Konyaspor maçı ile futbol hayatına nota koyan Atiba Hutchinson'ı onurlandıracak. 10 yıldır siyah-beyazlıların formasını giyen Atiba Hutchinson'ın heykeli dikilecek.

Spor

23.01.2024, 21:00

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile mücadele eden Beşiktaş sahadan 3-3'lük beraberlik ile ayrıldı. Sezonun son maçıyla beraber aktif futbol hayatına nokta koyan Atiba Hutchinson Beşiktaş'a ve taraftara veda etti. 

Galatasaray'dan Kolombiya'ya olumsuz bildiri: Davinson Sanchez oynayamayacak Haberi Görüntüle

EFSANEYE VEFA

2013'de ilk kez Beşiktaş formasını sırtına geçiren Hutchinson 10 yıl siyah-beyazlı formayı üstünden çıkarmadı. Orta sahanın dinamosu gösterdiği istikrarlı performans ile Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi oldu. Beşiktaş'tan Kanadalı efsaneye büyük vefa örneği... Beşiktaş yönetimi efsanesini onun heykeli ile onurlandıracak. 

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor Haberi Görüntüle

ATİBA'NIN HEYKELİ DİKİLECEK

Beşiktaş'a yakın isimlerin kulislerde ifade ettiği bilgiye göre Beşiktaş yönetimi Kanadalı efsanesi Atiba Hutchinson'a heykel ile veda etmeyi planlıyor. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş taraftarlarının toplanıp maça doğru ilerlediği yol üzerine dikilecek olan Atiba Hutchinson heykelinin ne zaman biteceği hakkında net bir bilgi yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading