Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'ta yeni sezona 5 yıldız transferle girecek: İşte o isimler

Beşiktaş'ta yeni sezona 5 yıldız transferle girecek: İşte o isimler

Süper Lig'de Lider'in 1 maç fazlasıyla 2 puan arkasında bulunan Beşiktaş JK, gelecek sezona da galibiyet serileri yaparak başlamak ve şampiyon olmak için transfer çalışmalarına sportif direktör Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Şenol Güneş öncülüğünde başladı.

Spor

23.01.2024, 20:50

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk iddiasını sürdüren Beşiktaş, 2023-24 sezonunun kadro planlamasını yapmaya da devam ediyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun transfer stratejisini belirledi.

BEŞİKTAŞ EN AZ 5 TRANSFER YAPACAK

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu dahilinde transfer hedeflerini belirleyen Beşiktaş, yaz transfer döneminde en az 5 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor. TRT Spor'un haberine göre yerli ve yabancı futbolculardan oluşan geniş bir havuz oluşturan Siyah-Beyazlılar, yabancı kuralının netleşmesiyle birlikte harekete geçecek. Defans hattına lider özellikte ve deneyimli en az 1 transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, bunun yanı sıra orta sahaya 6 ve 8 numara takviyesi de yapacak. Siyah-Beyazlılar sol kanat ve forvet transferi de düşünüyor. Beşiktaş’ın transfer politikasında takımda yaşanacak olan ayrılıklar da belirleyici etken olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading