Yandex Metrica

Beşiktaşlı Weghorst'tan rekor geldi! Bu sezonun en hızlısı...

Beşiktaşlı Weghorst'tan rekor geldi! Bu sezonun en hızlısı...

Beşiktaş'ı Hatayspor deplasmanında henüz 31. saniyede 1-0 öne geçiren Weghorst, Süper Lig'de sezonun en erken golünü atmış oldu.

Spor

23.01.2024, 22:14

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a konuk olurken, maçta sezonun en erken golü atıldı. 

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

31. SANİYEDE ATTI

Siyah beyazlılar karşılaşmanın henüz 31. saniyesinde Wout Weghorst'un attığı golle 1-0 öne geçti. Jackson Muleka'nın savunma arasına attığı pasa hareketlenen Hollandalı golcü, sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Haberi Görüntüle

REKOR GEÇEN SEZON KIRILMIŞTI

Siyah-Beyazlı takım 1-0 öne geçiren bu gol, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun en erken golü olarak da kayıtlara geçti.  Süper Lig tarihinin er erken golü ise geçen sezonun 6. haftasındaki  Gaziantep-Medipol Başakşehir maçında gelmişti. Müsabakanın 9. saniyesinde fileleri havalandıran ev sahibi ekibin golcüsü Muhammet Demir, Süper Lig'de bilinen en erken golü kaydetmişti.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

WEGHORST'TAN 8 GOLE DİREKT KATKI

Sezon başında Burnley'den kiralanan Weghorst, Beşiktaş formasıyla şimdiye dek çıktığı 11 resmi maçta 4 gol atıp 4 de asist yaparak 8 gole doğrudan katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading