Yandex Metrica

Beşiktaşlı eski futbolcu barış eli uzattı: Taraftar affederse dönmek isterim

Beşiktaşlı eski futbolcu barış eli uzattı: Taraftar affederse dönmek isterim

Son dakika haberleri... Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tolgay Arslan, gelecek hafta oynanacak derbi öncesi açıklamalarda bulundu. İtalya'da top koşturan Tolgay, geri dönmeye sıcak bakıyor.

Spor

23.01.2024, 22:13

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe derbide kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park'tan yapılacak zorlu mücadele öncesi iki takımın da eski oyuncusu olan Tolgay Arslan, A Spor'a konuştu.

Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu öven Tolgay, "Fenerbahçe'nin çok güçlü bir kadrosu var. Şu ana kadar da iyi işler yaptılar. Derbide Fenerbahçe'yi favori olarak görüyorum. Sonuçta derbi, her şey olabilir" yorumunda bulundu.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

TOLGAY ARSLAN: TARAFTAR AFFEDERSE ELBETTE GELİRİM

Beşiktaş'tan olaylı ayrılan ve daha sonrasında Fenerbahçe'ye gittiği için eleştirilen Tolgay Arslan, eski takımına geri dönebileceğini söyledi.

Türkiye'ye yeniden dönmek istemediğini belirten 32 yaşındaki oyuncu, "Taraftar affederse tabii ki gelirim, Beşiktaş çok büyük bir kulüp ama burada çok mutluyum. Dönmek istemiyorum şu anda öyle bir düşüncem yok." dedi.

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

TOLGAY ARSLAN'DAN DÜRÜM AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı dönemde soyunma odasında dürüm yediği iddia edilen Tolgay, yaşanan olayları şu sözlerle yalanladı:

Keşke yeseydim. Mantıklı düşününce dürümün soyunma odasına ne işi olur? Kimse izin vermez zaten buna. Benim anlamadığım konu buydu. Dürüm soyunma odasına devre arasında giremez ki. Benim için zor bir dönemdi. Ayrıldıktan sonra benim tepkim de iyi değildi. Bugün olsa değiştirirdim. Benim de hatalarım olmuştur. Ama soyunma odasında dürüm ya da başka bir şey yoktu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading