Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaşlı Damogaj Vida Trabzonspor'a mı gidiyor? Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Beşiktaşlı Damogaj Vida Trabzonspor'a mı gidiyor? Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'tan gönderilmesi beklenen Damagoj Vida'nın Trabzonspor'a gideceği söylentileri gündemi salladı. Hırvatistanlı sezonun geri kalan kısmında Bordo-mavili formayı giyecek mi?

Spor

01.02.2024, 08:05

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan 1 galibiyet çıkaran Trabzonspor'un Beşiktaş'tan ayrılması gündeme gelen Damogaj Vida'ya talip olduğu iddia edildi.

Milliyet gazetesinde geçen habere göre Hırvat stoperin bedelsiz olarak maaşına karşılık Karadeniz ekibine imza atacağı yazıldı.

Beşiktaş resmi hesabı kısa sürede kamuoyunda ses getiren bu haber sonrası bir açıklama yayınladı.

Ve KAP bildirimi geldi! Fenerbahçe adım adım Süper Lig'den çekiliyor Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN VİDA AÇIKLAMASI

"Futbol A Takımımızın oyuncusu Domagoj Vida’yı Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Trabzonspor’a kiralayabileceklerini dile getirdiğini ancak Trabzonspor’un bu transfere sıcak bakmadığı şeklindeki Milliyet Express’de imzasız yayımlanan haber tamamen hayal ürünüdür. Belli çevreler tarafından kasıtlı ve art niyetle yapıldığını düşündüğümüz bu haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Öte yandan Kulübümüz ile Domagoj Vida arasında görüşmeler devam etmektedir. Camiamızdan ve taraftarlarımızdan, kurumsal iletişim araçlarımızdan bir açıklama yapılmadıkça, bu ve benzeri sözde haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading