Yandex Metrica

Beşiktaşın golcüsü Fenerbahçe ile anlaştı! İşte Michy Batshuayi transferinin detayları

Beşiktaşın golcüsü Fenerbahçe ile anlaştı! İşte Michy Batshuayi transferinin detayları

Fenerbahçe aradığı golcüyü sonunda buldu. Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık forma giyen golcü futbolcu Michy Batshuayi transfer ediyor. Fenerbahçe’nin Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 22:11

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Chelsea'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi ile Fenerbahçe her konuda anlaşmaya vardı. Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Haberi Görüntüle

Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var? 20 Mayıs Galatasaray'ın-Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu hafta maç var mı? Süper Lig'de kimin maçı var?... Haberi Görüntüle

MICHY BATSHUAYI'NİN FUTBOL KARİYERİ

Futbola Standard Liege altyapısında başlayan ve 2014 yazında 6 milyon Euro'ya Marsilya'ya transfer olan Batshuayi, Fransız temsilcisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek 2 yıl sonra 39 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea tarafından transfer edildi.

Chelsea'de beklentilerin uzağında kalan Belçikalı golcü, 6 yılda 4 farklı takıma (Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş) kiralandı.

Batshuayi geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 4'ü penaltıdan olmak üzere 14 gol kaydetmiş ve 5 asist üretmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading