Yandex Metrica

Beşiktaş'tan üst üste 3. galibiyet

Beşiktaş'tan üst üste 3. galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 49'a yüksleterek lidere 3 puan daha yaklaştı.

Spor

22.02.2024, 21:46

Maça iyi başlayan ve oyunu İstanbulspor yarı sahasına yıkan siyah-beyazlılar ilk yarım saatte sarı siyahlıların defansını geçemezken ilk yarının bitmesine dakikalar kala aradığı gole ulaştı. 42. dakikada korner kazanan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Cenk Tosun takımını öne geçirdi. Sakatlığını atlatarak 154 gün sonra ilk 11'de başlayan Rachid Ghezzal da takıma asistle dönüş yapmış oldu.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da tayin etti.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

SAHNEDE ABOUBAKAR

İlerleyen dakikalarda son dönemin formda isimlerinden Vincent Aboubakar ceza sahasına tek başına taşıdığı topa çok uzaklardan inanılmaz vurarak 56. dakikada takımıNI 2-0 öne geçiren golü attı. Formunu her geçen hafta artıran Kamerunlu golcü son üç maçtaki üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

İki farkla geriye düşen İstanbulspor'da Fatih Tekke, bu gollere oyuncu değişiklikleriyle çözüm bulma arayışına girdi. Tekke, 3 oyuncu birden değiştirirken 70. dakikada değişikliklerinin karşılığını da aldı. Valon Ethemi'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Jason Lokilo, aradaki farkı 1'e indirdi.

Gol sonrası İstanbulspor daha iştahlı bir görüntü sergilerken üst üste yakaladığı pozisyonlarda Beşiktaş defansı ve Mert Günok'u geçemedi.

Maçın sonucunu belirleyen gol ise uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Nathan Redmond attı. Orta saha yakın bir noktadan aldığı topu harika süren Redmond farkı 3'e çıkarırken, takımının da galibiyetini kesinleştiren isim oldu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş üst üste 3. maçında da galibiyet çıkarırken puanını da 49'a yükseltti. Son üç maçını kazanan İstanbulspor'un ise serisi sona ererken 24 puan ile düşme hattında kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading