Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'tan transfer atağı! Kara Kartal, Brezilya pazarına açılıyor...

Beşiktaş'tan transfer atağı! Kara Kartal, Brezilya pazarına açılıyor...

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Brezilya Ligi ekibi Corinthians'ta forma giyen Fabian Balbuena ile ilgileniyor.

Spor

23.01.2024, 22:18

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden ve üst üste 5. galibiyetine imza atan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Wout Weghorst'un ayrılmasının ardından yerini eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile dolduran siyah-beyazlı takım, transferde rotasını Brezilya'ya çevirdi.

UEFA Fenerbahçe'ye şok! Yunanistan'da seyircisiz oynayacak Haberi Görüntüle

FABİAN BALBUENA REÇETESİ

Tudo Timao sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Corinthians'ta sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayan Fabian Balbuena ile ilgilendiği iddia edildi.

Haberde, Brezilyalı bir iş adamının, 31 yaşındaki Paraguaylı savunma oyuncusunu Beşiktaş'a götürmek istediği belirtildi.

Olaylı maçla ilgili Trabzonspor da açıklama yapacak: Başkan Ertuğrul Doğan'dan... Haberi Görüntüle

''BALBUENA KALMAK İSTİYOR!''

Oyuncunun durumuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves, "Balbuena kalmak istiyor ve kulübüyle konuşacağız. Zaman dilimi ve savaş sorunu var" şeklinde konuştu.

Öte yandan Corinthians, Fabian Balbuena'yı sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova'dan 30 Haziran 2023 tarihine kadar kiraladı.

Galatasaray'dan Ali Koç'a cevap: 'Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin... Haberi Görüntüle

BALBUENA'NIN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Brezilya kulübüyle 3 maçta görev alan ve 270 dakika sahada kalan savunma oyuncusunun Dinamo Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kariyerinde Cerro de Franco, Rubio Nu, Nacional, Libertad ve West Ham gibi takımlarda da oynayan Paraguaylı stoper, 29 kez de milli takım formasını giydi, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading