Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'tan taraftarına uyarı: Bekleyin!

Beşiktaş'tan taraftarına uyarı: Bekleyin!

Son dakika haberleri... Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi maçları için deplasmanda gidecek taraftarlarına erken uyarıda bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:56

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon ile eşleşen Beşiktaş, deplasman maçlarına gidecek taraftarlarına seslendi.

Deplasman maçlarında takımı desteklemek isteyen taraftarlar için kulüpler ve ilgili ülkelerin makamlarıyla görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Siyah-beyazlılar, UEFA'nın dün yaptığı deplasman tribünü açıklamasına eklemede bulundu.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, görüşmeler sonuçlanana kadar taraftarlara seyahat programı yapmamaları uyarısında bulunularak şunlar kaydedildi:

"UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'nde deplasman tribünlerini taraftarlara açma kararı sonrası C Grubundaki rakiplerimizin yöneticileri ve ilgili ülke makamları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Almanya, Hollanda ve Portekiz ilgili makamlarıyla yapılan bu görüşmelerin sonuçları ile ilgili sizleri bilgilendireceğiz. Bu güncel bilgilendirme gelene kadar deplasman maçlarımızla ilgili seyahat programı yapmamanızı öneririz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading