Yandex Metrica
SON DAKİKA
Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! Ahmet Nur Çebi duyurdu

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması! Ahmet Nur Çebi duyurdu

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezon öncesi transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:15

Transfer dönemi hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, son zamanlarda takımla anılan Alexander Sörloth ve Anderson Talisca sorularına yanıt verdi.

Eski futbolcuları Talisca'nın gündemde olmadıklarını belirten Çebi, "Talisca gündemimizde değil ve olmayacak da. Talisca, Beşiktaş'ta görevini yaptı, başka dünyalarda dolaşıyor. Allah yolunu açık etsin, bizimle bir işi kalmadı. Sörloth'un kulübüyle olan ilişkisinin bitmesi gerekiyor. Bittikten sonra görüşmek isteriz. Şu anda kendisiyle bir görüşmemiz yok." ifadelerini kullandı.

Hakim Ziyech'in Galatasaray'da kalması içn tek bir şart ortaya çıktı!... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: SÖYLEMİYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Siyah-beyazlı takımda sözleşmesi sona erecek oyuncular arasından devam etmek istedikleri futbolcular olduğunu söyleyen Çebi, "Kimler olacağını hocanın listesini aldıktan sonra söylemeyi düşünüyoruz. Konyaspor maçı bittikten sonraki pazartesi ya da salı günü yola devam edeceğimiz isimleri değerlendireceğiz. Teknik direktörümüzün, sportif direktörümüzle beraber hazırlayacağı raporu almadan isim vermek istemiyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin görünmeyen kahramanı Hull City'ye transfer oldu Haberi Görüntüle

RIDVAN YILMAZ BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR MU?

Transfer döneminde adı İtalya ve Fransa takımlarıyla anılan Rıdvan Yılmaz'a da değinen Ahmet Nur Çebi, "Tatmin edici bir teklif değil. Beklentimiz daha yüksek. Bizim için yeterli bir teklif yok. Rıdvan için yazılı teklif geldi ama biz daha ciddi, makul, kabul edilebilir teklifler bekliyoruz. 'Bu rakamlar bizim konuşacağımız rakamlar değil' dedik. Diğer oyuncularımızla ilgili transfer haberleri konuşuluyor, belki onlar da sezon bittikten sonra yazılı bir teklife dönüşüp bize gelebilir. Alex Teixeira ve Ersin için gelen yazılı bir teklif yok." görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading